Ik kom uit een groot gezin van 5 zussen en ik ben inmiddels een trotse tante van 1 neefje en 5 nichtjes.

Zoals in veel gezinnen hebben wij ook de verschillende "rollen" in het tante zijn. Mijn zusje is bijvoorbeeld de "gekke" tante de tante die samen gaat verkleden of die gaat schilderen met modder. Een andere zus is de "meisjes" tante, de tante die de mooiste prinsessen jurken geeft op je verjaardag die je met make-up laat spelen en alles doet wat echte meisjes graag doen.

En ik ben de tante met de mooie stofjes, de tante die de mooiste kleertjes maakt ( niet mijn woorden hoor). Maar wel een naam en wens die ik graag eer aan doen. Daarom maak ik regelmatig iets voor mijn neefje en nichtjes soms zo maar, soms voor hun verjaardag.

Vorige maand is Babet 2 jaar geworden. Babet is het dochtertje van mijn jongste zusje. Babet is een echte springvogel. een heel ondernemend kind met een kleurrijk karakter. dit stofje is dan ook perfect voor haar en met haar blonde haren wist ik dat een Julia haar super zou staan.

Het leverde in elk geval bij de mama een blij gezicht op. Babet was ook erg blij met de trui eenmaal aan mocht haar moeder en niet meer aankomen. Zelfs niet om de kraag plat te leggen. Maar ik zie vooral een heel vrolijk meisje in een super trui.